9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03
5

Alle soorten producties onder één dak!

5

Flexibel en snel inzetbaar!

5

Winstgevend voor jou en je klant!

Dé oplossing voor agency’s, marketingbureau’s
en andere bedrijven die vaker video’s nodig hebben

VideoBird Inhouse is ontstaan als oplossing voor agency’s, marketingbureau’s en bedrijven met bijvoorbeeld hun eigen marketing- en/of communicatieafdeling die door hebben dat video hen allerlei voordelen kan bieden.

Met VideoBird Inhouse kunnen wij jullie een all-in-oplossing bieden voor alle soorten video’s. Zo hoef jij niet langer bij partij A te zijn voor een animatie, bij partij B voor een live-stream en bij partij C voor een instructievideo.

 

VideoBird Inhouse, gevarieerd en gemakkelijk

Door dat VideoBird met een groot en gevarieerd team aan videospecialisten werkt, kunnen we jou elk soort video in de beste kwaliteit leveren en om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, heb jij enkel te maken met één aanspreekpunt.

Zo heb je dus het beste van alle videospecialisten, zonder de nadelen van eventuele schakels voor je jouw idee duidelijk en uitgewerkt hebt.

 

Meer dan alleen video

Door samen met VideoBird een samenwerking aan te gaan in de vorm van VideoBird Inhouse kun je niet alleen sneller schakelen en dus sneller reageren op marketing- en/of videotrends maar we leren elkaar op die manier ook beter kennen.

Op die manier kan VideoBird meer voor jou betekenen dan enkel de gewenste video’s opleveren. We hebben bij VideoBird ondertussen enkele jaren ervaring en expertise rondlopen op het gebied van het maken, maar ook het distribueren en bedenken van video.

Door op een intensievere manier met elkaar samen te werken kunnen we bijvoorbeeld aan de slag gaan met een marketingstrategie waarbij video een centrale rol heeft.

Lotte Barends

Lotte Barends

Bureau voor Reuring

“Samen met Floris en zijn team van Videobird hebben we al mooie projecten op film vast mogen leggen. Van uitnodigingen in de vorm van videoboodschappen tot mini-documentaires en event-registraties; altijd fijn samenwerken en supersnel schakelen!”

Een van de video’s die we voor Bureau voor Reuring gemaakt hebben

Bespaar tijd met VideoBird InHouse

Met name voor marketing, PR en communicatie werkzaamheden zien we steeds vaker dat we niet één maar meerdere video’s maken die vervolgens deel uitmaken van een complete campagne of strategie.

Daarom is een directe lijn voor al je audiovisuele content een must! 

Zelfs wanneer je vandaag nog een video nodig hebt is dat bij VideoBird geen probleem. Wij hebben altijd de geschikte mensen voor je klaar staan.


VideoBird InHouse is jouw eigen videoproductie afdeling

VideoBird InHouse is er op gericht om snel en efficiënt samen te werken met andere creatieve bureau’s. Het gevoel van een eigen videoproductie afdeling, maar dan zonder de lasten.

Zo zullen wij snel schakelen met bijvoorbeeld jullie ontwerpers, projectmanagers of andere collega’s die bij de campagne betrokken zijn.


VideoBird InHouse werkt met transparante prijzen

Voor VideoBird InHouse leden werken we met aangepaste tarieven en pakketten. Zo weet je altijd van te voren waar je aan toe bent en kun je eventueel van te voren berekenen tegen welke prijs jij de campagne gaat aanbieden bij jouw opdrachtgevers.

Tatjana Eerhart

Tatjana Eerhart

Crossmedia Communicatiegroep

“Fijne club mensen om mee te werken, zijn zeer flexibel, en je kunt er snel mee schakelen.
Wij hebben met hen, naar volle tevredenheid, een aantal klusvideo’s opgenomen voor onze klant Bosch PT.”

 

Een van de video’s die we voor Crossmedia Communicatiegroep gemaakt hebben

Vrijblijvend bespreken wat VideoBird InHouse voor jou kan betekenen?