9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

LIFESTYLEVIDEO

Ideaal voor brandedcontent

Lifestyle is een ruim begrip, ook bij de video’s die wij onder deze categorie maken. Denk hierbij aan producties rondom fashion, wonen, reizen, gamen, eten, drinken, maar ook entertainment. Kortom onderdelen die bij iemands levensstijl past.

Binnen deze categorie produceren we erg uiteenlopende video’s zoals reclames, vlogs, reportages, tutorials of sketches. Kortom, video’s die men echt leuk of interessant vind om te kijken.

DE VOORDELEN VAN EEN LIFESTYLE VIDEO

  • Toepasbaar voor meerdere stijlen en doelgroepen
  • Hoge engagement op social media
  • Hoog entertainment gehalte
  • Ideaal voor branded content

LIFESTYLEVIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

In de afgelopen jaren hebben we meerdere lifestyleproducties, series en campagnes gemaakt voor verschillende doelgroepen. Dit maakt ons de ideale partij om al vroeg in het proces erbij te betrekken. We geven je niet alleen advies over het concept of format, maar kijken ook naar de uitvoering en de publicatie.

Met name bij lifestylevideo’s wil je een een emotie of actie losmaken bij een zo’n groot mogelijk publiek. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep, zodat we zeker weten dat we iets maken dat zij leuk vinden.

WAT KOST EEN PROMOTIEVIDEO?

De verschillen in soorten producties en de daarbij komende prijzen verschillen enorm. Van zelfgemaakte vlogs tot aan tv commercials voor reisorganisaties. Maar de impact die je wil maken hoeft niet duur te zijn als het concept goed is uitgedacht.

Laat je daarom altijd door ons adviseren of bekijk eerst onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in een lifestylevideo en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar [email protected], bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE LIFESTYLEVIDEO’S

This video gallery couldn't be loaded.

the plugin could not retrieve data from the Vimeo API! The requested album couldn't be found.