9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

LIVESTREAM

Vergroot je publiek wereldwijd

(UPDATE: Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden en valkuilen van Livestream video’s)
Live-video is steeds populairder geworden. Dit komt mede, doordat grote online spelers als Youtube, Facebook en Instagram het steeds gemakkelijker en toegankelijker hebben gemaakt voor consumenten om het zelf te maken, maar ook te bekijken.
Maar ook de techniek achter professionele live-streaming is steeds innovatiever en beter geworden. Zo heb je nu meerdere mogelijkheden tot interactie met je kijkers en kan je tegelijk op (bijna) al je kanalen uitzenden.

DE VOORDELEN VAN EEN LIVE-STREAM VIDEO

  • Vergroot je publiek (wereldwijd)
  • Hogere engagement door bijvoorbeeld live interactie 
  • Ideaal voor als je bezoekers niet naar jou toe kunnen komen 
  • Mogelijkheid om op al je kanalen tegelijk uit te zenden

LIVESTREAM LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Live-registratie is mede door de technologie, diensten en kennis tegenwoordig voor veel meer situaties in te zetten dan enkele jaren geleden het geval was.

Sterker nog, we merken dat veel kleinere ondernemingen niet aan live streaming denken omdat zij bang zijn dat het niet binnen hun budget past. VideoBird wil die barrière doorbreken en laten zien dat live streaming interessant is voor meer dan alleen grote, gevestigde bedrijven.

Samen met jou kijken we graag naar de beste manier om jouw event live uit te zenden. Of dit nou is via YouTube Live, een Facebook Live video, je eigen website of welk ander platform dan ook.

Door de jaren ervaring en kennis die we hebben opgedaan weten we dat het meer is dan enkel op de knop drukken en uitzenden. We kijken dus ook samen naar een script en distributieplan om te zorgen dat de livestream niet alleen kwalitatief goed in elkaar zit maar dat er ook daadwerkelijk mensen naar de stream kijken.

livestream event productie

WAT KOST EEN LIVESTREAM?

Het opzetten van een kwalitatief goede livestream is onder andere afhankelijk van de apparatuur die hiervoor gebruikt kan worden. Hoeveel en welke apparatuur hiervoor nodig is, is afhankelijk van de wensen.

Wil je bijvoorbeeld een evenement uitzenden door gebruik te maken van meerdere camera’s dan is het logisch dat dit meer kosten met zich meebrengt dan wanneer je een presentatie vanaf één camerastandpunt live wilt uitzenden.

Net als met alle video’s is het dus zo dat de uiteindelijke kosten enorm afhangen van de wensen en de materialen, het personeel en de tijd die hiervoor nodig zijn. We kunnen al voor je aan de slag met een live registratie vanaf € 850,-

Wil je een meer gedetailleerde kostenindicatie dan kan je ons altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 24 uur heb je een offerte op maat.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE LIVESTREAM VIDEO’S